Офіціно представлений розумний замок дверей з нічною камерою Xiaomi E20 Cat Eye

Xiaomi випустила нову версію розумного дверного замку E20, яка отримала приставку Cat Eye у назві. Зовні пристрій нагадує базову модель, але відрізняється від неї розширеним набором функцій. Головним нововведенням стала 2,3-мегапіксельна камера, здатна «бачити» навіть у темряві.

Список можливостей Xiaomi E20 Cat Eye включає режим повнокольорового нічного бачення, а також функції відеодзвінків та заміни голосу – остання позиціонується як додатковий елемент безпеки для дітей, які знаходяться вдома без дорослих. Крім того, дверний замок може виконувати функцію сигналізації, одночасно записуючи те, що відбувається за дверима в режимі реального часу.

Щоб відкрити замок, можна скористатися одним із кількох доступних методів. Це відбиток пальця, пароль (постійний або одноразовий), NFC, Bluetooth та стандартний ключ. Як запевняє виробник, технологія AI 3D зчитує відбиток з точністю 99,2% за 0,5 секунди, а після навчання робить це ще швидше.

Xiaomi E20 Cat Eye оснащується модулем Wi-Fi для поєднання з іншими пристроями розумного будинку екосистеми Mijia. За живлення замку відповідає акумулятор на 5000 мАг, який забезпечує до 7 місяців автономної роботи, а з урахуванням резервних батарей – до 12 місяців. Екстрено запитати або просто зарядити пристрій можна за допомогою порту USB Type-C.

Ціна Xiaomi E20 Cat Eye в Китаї за умовами замовлення складає $184, про доступність новинки в інших регіонах інформації поки немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.