Офіційно представлений новий дешевий телевізор Nokia з HDR та об’ємним звуком

Шведська компанія Streamview представила новий телевізор під брендом Nokia. Крім високої роздільної здатності екрана, модель UNE50GV210I цікава розширеним набором технологій покращення контрастності та звуку, а також пристойною кількістю інтерфейсів для підключення джерел сигналу.

Nokia UNE50GV210I отримав 50-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 3840×2160 пікселів, що підтримує стандарти HDR10 та Dolby Vision. За якість аудіо відповідають два 10-ватні динаміки з об’ємним звуком Dolby Digital Plus і DTS. Набір інтерфейсів ТБ включає чотири порти HDMI (у тому числі один ARC), пару USB 2.0 Type-A, Ethernet та CI+, а також модулі бездротового зв’язку Wi-Fi та Bluetooth 4.2.

Новинка побудована на базі чотириядерного процесора (ARM Cortex-A55, GPU Mali 470 MP3) та оснащена 1,5 ГБ оперативної пам’яті DDR3. Об’єм вбудованого eMMC-накопичувача становить 8 ГБ. Як прошивка використовується операційна система Android TV 9 з підтримкою функції Chromecast, голосового помічника Google Assistant та магазину програм Google Play.

Ціна Nokia UNE50GV210I на ринку Європи складає €390.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.