Мобілізація в Україні: військкомам дозволили вручати повістки у квартирах вранці та ввечері

Через складну ситуацію на фронті та провал осінньої мобілізації, в Полтавській області прийняли рішення роздавати повістки ходячи по квартирах зранку та вночі. Про це повідомив речник обласного Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Це вимушена міра, адже в нашій області багато біженців, які переховуються і не хочуть ставати на військовий облік. Ситуація на фронті складна і в ЗСУ потрібне підкріплення. Тому для покращення мобілізації, в Полтавській військової адміністрації було прийнято рішення зробити поквартирний обхід будинків. – розповів Роман Істомін.

Таким чином, в Полтаві у рамках посилення мобілізації масово видаватимуть повістки у квартирах, де проживають чоловіки призовного віку. Доступ до під’їздів забезпечуватимуть домоуправління. Обходи квартир будуть проводитися від 7:00 до 9:00 та з 17:00 до 19:00, це той час коли люди збираються на роботу і вертаються з неї.

Роман Істомін наголосив, «ні в якому разі» не буде йтися про вручення бойової повістки, яку ще називають “фронтовим квитком”. Українців обіцяють просто сповіщати про необхідність візиту до ТЦК та обновити облікові дані.

Раніше ми розповідали, що у Верховній Раді до нового року мають прийняти законопроєкт, який змінить деякі аспекти мобілізації.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.