Новий смартфон Nothing розсекречений до анонсу: світиться як новорічна ялинка

За більш ніж два місяці до передбачуваної презентації в мережі з’явилися подробиці наступного смартфону компанії Nothing. За попередніми даними, мова про доступнішу версію актуального Phone (2), але відмінності будуть набагато фундаментальніші, ніж вважалося раніше.

Користувач @evowizz опублікував відео демонструє наступний смартфон Nothing з модельним номером А142 і кодовою назвою Pacman або Aero. Очікується, що він буде представлений як Nothing Phone (2a), і, зважаючи на все, пристрій кардинально відрізняється від звичайного Phone (2). Він має великий круглий блок камер з розташованими по горизонталі двома об’єктивами, навколо якого розташовуються три світлодіодні смужки. Можна припустити, що вони будуть світитися під час вхідних дзвінків та сповіщень, а також відображати рівень гучності або заряду.

Сама несподівана новина полягає в тому, що Nothing Phone (2a) приписують процесор MediaTek Dimensity 7200. Інші чутки вказують на 6,7-дюймовий екран із частотою оновлення 120 Гц, 50-мегапіксельну камеру та акумулятор ємністю 4920 мА.

Nothing вже оголосила про проведення презентації на MWC 27 лютого у Барселоні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.