Мобільні ремастери трьох частин GTA виявилися кращими за консольні

Відбувся реліз ремайстрів культових GTA III, GTA: Vice City та GTA: San Andreas для смартфонів та планшетів під управлінням Android та iOS. Ігри доступні як передплатникам Netflix, так і у вигляді повністю самостійних видань. І найцікавіше, що у мобільних версіях компанія Rockstar додала ефекти, яких немає на консолях та персональних комп’ютерах.

Реліз Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition на консолях та ПК виявився справжнім провалом: як журналісти, так і звичайні гравці були відверто розчаровані ремайстрами своїх улюблених ігор. У результаті підбірка одна з найнижчих оцінок на Metacritic. Можливо, саме це і змусило розробників Rockstar додати деякі покращення у мобільні версії.

На офіційному сайті компанії йдеться, що мобільні версії «містять додаткові покращення, включаючи новий класичний режим освітлення, що відновлює зовнішній вигляд з оригінальних ігор». Зокрема, це додає помаранчевий захід сонця. Крім того, нічні сцени виглядають темнішими. Є також можливість увімкнути туман, який виглядає краще, ніж в інших версіях ремайстрів. Більше того, було виправлено багато помилок і багів, на які скаржилися гравці на консолях та ПК.

Мобільні версії також додали функції динамічного дозволу, щоб ігри краще працювали на недостатньо потужних пристроях.

Передплатники Netflix можуть безкоштовно грати у всі три ігри, а для інших вони доступні за ціною $20 за кожну частину, але без будь-яких додаткових вбудованих покупок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.