Випущена шапка із вбудованими навушниками

Носіння шапки разом із навушниками створює ряд незручностей, на кшталт нещільності прилягання чи переривання сигналу. Компанія Beanie Jam вирішила цю проблему, створивши шапку із вбудованими бездротовими навушниками. Тож з нею можна і музикою насолоджуватися, і тримати голову у теплі.

Beanie Jam Faux Fur Lined Bluetooth Knit Hat на вигляд є звичайною в’язаною шапкою. Але насправді це бездротова гарнітура, що підключається через Bluetooth до смартфону, портативної приставки та інших пристроїв. Елементи управління непомітно розташовані на шкіряній етикетці збоку, тому нікому з оточуючих цей аксесуар не видасться чимось більшим, ніж просто головним убором. Заряджається за пару годин, а насолоджуватися відтворенням музики можна до 10 годин при гучності 70% або нижче.

До того ж, Beanie Jam Faux Fur Lined Bluetooth Knit Hat справляється і своїми першочерговими завданнями за рахунок підкладки зі штучного хутра та «дихаючого» матеріалу, що запобігає перегріву голови. Доступна новинка у кількох кольорах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.