В Lifecell розповіли про свої найвигідніший тариф за 65 та 90 гривень на місяць: як підключити

У 2023 році всі мобільні оператори почали значно підіймати ціни на свої послуги. Все це обумовлено торішньою інфляцією. Звичайно, не всі українці готові витрачати 200-300 гривень за зв’язок у такі непрості часи, тому в Lifecell розповіли, про два своїх тарифи за приємною ціною.

Отже, lifecell пропонує своїм новим абонентам, які перейдуть від інших операторів до нього, знижку на його тарифи вдвічі. Наприклад, якщо у вас карточка Київстар або Vodafone, то ви можете спокійно перейти на обслуговування lifecell зберігши при цьому номер і код вашого старого оператора. Тобто, якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-якого іншого коду, він залишиться таким самим.

Таким чином для абонентів, які перейшли на lifecell від інших операторів діють знижки на тарифи. І найдешевший з них це “Просто Лайф”, в нього входить – 300 хвилин на всі мобільні оператори, безліміт на lifecell та 8 ГБ інтернету всього лиш за 90 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 160 гривень). Великим плюсом тарифу є те, що інтернет не тарифікується при використанні соціальних мереж таких як ТікТок, Instagram, Ютуб тощо.

Також в lifecell нагадали, що вони мають тариф «Хендмейд», де клієнт може самостійно встановлювати потрібний обсяг хвилин, інтернет-трафіку та кількість смс повідомлень. Крім того, можна забирати непотрібні або додавати необхідні послуги. Завдяки згаданим можливостям, користувач більш оптимально витрачатиме свої кошти, адже платити потрібно тільки за хвилини або послуги зв’язку, що використовуються. Найбюджетніший варіант коштує 65 гривень на 4 тижні і в нього входить тільки безліміт на lifecell.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.