Офіційно представлений броньований планшет Fossibot DT2 із ліхтариком та функцією пауербанку

Виробник захищених смартфонів FOSSiBOT оголосив про випуск планшетного комп’ютера DT2. Його екраном можна користуватися в рукавичках, акумулятор великої ємності підтримує швидку зарядку і може виступати в ролі пауербанку, а сам гаджет виконаний у посиленому та водонепроникному корпусі.

Планшет оснастили 10,4-дюймовим IPS-екраном з високою роздільною здатністю 2K, а з обох боків розмістилися чотири динаміки, які створюють об’ємне звучання. Корпус пристрою посилено, щоб витримувати удари і падіння, а на звороті можна прикрутити ручку, щоб можна було міцно тримати пристрій без ризику його випадково випустити. Сам же гаджет повністю захищений від води та пилу за стандартами IP68/IP69K, тому навіть повне занурення у воду йому не нашкодить.

 

Як апаратна платформа виступає 6-нанометровий восьмиядерний процесор MediaTek Helio G99, що працює в парі з 12 ГБ оперативної пам’яті, яку можна віртуально розширити ще на 8 ГБ, щоб програми швидко запускалися і не закривалися у фоні. Для зберігання програм та інших даних передбачено 256 ГБ з підтримкою картки пам’яті microSD до 2 ТБ.

Всередині планшета встановлений акумулятор ємністю 22 000 мАч з підтримкою швидкого заряджання потужністю 66 Вт – повна зарядка займає 2 години 50 хвилин. При цьому FOSSiBOT DT2 може виступати в ролі пауербанку, заряджаючи інші пристрої.

У FOSSiBOT DT2 встановлена фронтальна камера на 32 Мп і тильна 64-мегапіксельна камера, доповнена потужним світлодіодним спалахом яскравістю 164 люмен, здатним замінити ліхтарик.

Працює планшет під керуванням операційної системи Android 13. Підтримка Wi-Fi 6 забезпечує швидку передачу даних, а слот для SIM-карти та 4G LTE дозволяє повноцінно користуватися пристроєм де завгодно.

У період з 11 по 15 грудня FOSSiBOT DT2 буде доступний в офіційному магазині бренду на AliExpress за спеціальною ціною – 319 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.