Битва фотофлагманів OnePlus 12 проти iPhone 15 Pro Max та Xiaomi 14 Pro: хто кращий

Відомий китайський інсайдер Digital Chat Station вже отримав у своє розпорядження новий флагманський смартфон OnePlus 12. Він протестував його камери, показав безліч прикладів фотографій та навіть порівняв новинку з іншими флагманами.

Нагадаємо, які камери встановлені в OnePlus 12:

  • ширококутна: 50 Мп, сенсор LYT-808, діафрагма об’єктива f/1.6, еквівалентна фокусна відстань 23 мм, оптична стабілізація зображення;
  • телефото: 64 Мп, сенсор OV64B, f/2.6, перископічний об’єктив з 3-кратним оптичним зумом, ЕФР 70 мм, оптична стабілізація зображення;
  • ультраширококутна: 48 Мп, сенсор IMX581, f/2.2, ЕФР 14 мм.

У відео вище показано багато прикладів фото, але сам ролик не надто хорошої якості, тому давати якісь оцінки вкрай складно. У ньому навіть є порівняння знімків з OnePlus 12, iPhone 15 Pro Max і Xiaomi 14 Pro, але з очевидних відмінностей можна відзначити лише насиченіші кольори у останнього.

За словами автора, він вражений швидкістю зйомки та обробки фотографій, а всі три камери без проблем дозволяють отримувати якісні фото у будь-який час доби. Окремо він звернув увагу на хорошу роботу телекамери та зручний ручний регулятор експозиції, в якому при встановленні значення -0,7 можна досягти фірмового стилю камер Hasselblad.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.