Військові отримають безкоштовні квартири: хто може отримати

Деяким військовослужбовцям гарантується житло за державні кошти. Уже 21 військових отримали сертифікат на житло від Президента України особисто під час спільної зустрічі в Києві.

Зокрема, на таке житло можуть розраховувати військовослужбовці, яким під час війни присвоєно звання Героя України. Президент наголосив, що країна має дбати про своїх захисників не тільки на полі бою.

Військовослужбовець, який віддано захищав батьківщину і отримав звання Героя України або став кавалером ордена “Золота Зірка”, усі без винятку отримають квартиру від держави – наголосив Президент

Також Президент додав, що від початку повномасштабної війни 360 військових удостоїлися звання Героя України. На жаль, 210 із них отримали це звання посмертно. Тому житло буде надо їхнім родинам.

Родичі загиблих воїнів також мають право отримати компенсацію від держави

Держава дбає про рідних усіх загиблих воїнів. Вони мають право на одноразову допомогу від держави у розмірі 15 мільйонів гривень. Ця сума буде розподілена порівну між усіма родичами, які мають право на її отримання. Сюди входить дружина, діти та батьки воїна.

Раніше ми розповідали, що у Верховній Раді планують на законодавчому рівні зобов’язати чоловіків носити з собою військовий квиток.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.