У Верховній Раді закликали відправити на фронт жінок та волонтерів

У Верховній Раді хочуть розширити список осіб, яких можна мобілізувати в армію. Крім того, нардепка Мар’яна Безугла закликала включити в ці списки волонтерів та жінок.

За її думкою, держава має всі ресурси, щоб забезпечити армію, тому волонтери більше потрібні в ЗСУ.

Волонтери з початку війни зробили великий внесок, щоб стримати ворога, але їхній час уже минув. Держава може забезпечити армію всім необхідним, тому обов’язок громадян платити податки та вставати на захист батьківщини” – написала Мар’яна.

Також вона додала, що в армію повинні брати не тільки чоловіків, а й жінок, адже захищати батьківщину це обов’язок кожного громадянина незалежно від статті.

Шановні військовослужбовці, ви хочете, щоб у вас була ротація? Щоб ваш підрозділ підсилили новими людьми? Я думаю, що всі військові дали б відповідь так. Ви думаєте військові не донатять? Вони третину зарплати тратять на свої потреби в армії. Так що тепер – “я ж доначу” або “тримаю економічний фронт” не повинно бути перешкодою для мобілізації. Краще волонтерство це прийти в ЗСУ та взяти зброю в руки. Жінок це також стосується. А критикам дам відповідь, що була мобілізована у 2015 році і пройшла службу – написала депутат на своїй сторінці у Facebook.

Пост у Facebook не залишився без уваги українців, і сотні коментарів було залишено під публікацією.

“Якщо ви служили, то чому не в ЗСУ, а сидите у Верховній Раді та не поспішаєте фронт?”

“Іди і покажи приклад, а то тільки говориш”

“Ви ще забули дописати про дітей та старих людей”

“Гарне привітання волонтерів”

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.