У Дії розповіли, як бути з інтернетом у блекаут

У Міністерстві цифрової трансформації розповіли Українцям, як залишатися з інтернетом понад 70 годин, навіть коли немає електрики.

Після того, як українці пережили важку зиму, багато провайдерів зрозуміли, що потрібно інвестувати в нові технології, які дозволять користувачам мати стабільний Інтернет навіть під час довготривалого відключення електрики. Тому багато інтернет-провайдерів почали вкладатися в технології PON (пасивна оптична мережа), завдяки якій мережа може працювати без електрики понад 70 годин.

В Мінцифрах дали пораду українцям, як підключитися до такого інтернету.

Перше, що потрібно зробити це поцікавитися у свого провайдера чи використовує він технологію PON. У Києві приблизно 15% провайдерів використовують цю технологію. Якщо відповідь вас не задовільнить, то час задуматися, щоб знайти собі іншого інтернет-провайдера або замінити його на деякий час., — розповіли в Мінцифрах.

Отже, підключивши оператора з технологією PON, необхідно буде придбати павербанк або інше джерело живлення, здатне забезпечити безперебійне живлення Wi-Fi роутера. Зробивши всі ці кроки ви зможете залишатися онлайн навіть при довготривалих відключень світла.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.