Telegram отримав велике оновлення: що нового

Telegram оголосив про чергове оновлення клієнтів для Android та iOS. Додаток навчився рекомендувати схожі канали, показувати статистику історій, безкоштовно розшифровувати два голосові повідомлення на тиждень та виконувати ще п’ять нових функцій.

 

Тепер після підписки на публічний канал користувач може переглянути список рекомендацій зі схожим контентом – месенджер підбирає їх по перетині аудиторії. Крім того, у додатку з’явилася функція перестав історій каналів та інших користувачів. Зрештою, на них стало можна реагувати відеоповідомленням або додавати «кружечок» поверх своєї історії.

Адміністратори каналів теж отримали нові можливості: тепер вони можуть бачити статистику переглядів історій, їх пересилок та згруповані за тональністю реакції. До того ж оновився інтерфейс керування реакціями зі швидким додаванням та видаленням емодзі, а також з’явилася можливість використовувати нестандартні реакції – по одній на кожен рівень каналу.

 

У користувачів без передплати Premium нарешті з’явилася можливість конвертування голосових повідомлень у текст – хоч і обмежена (два використання на тиждень). Ще програма навчилася запам’ятовувати режим відображення у групах з темами — у вигляді чату або окремих гілок.

Мобільний клієнт Telegram вже вміє відображати код, якщо укласти його в парний тег «», але після апдейту ще й по-різному підсвічує синтаксис залежно від мови програмування. З інших нововведень розробники відзначили ефект клацання Таноса при видаленні повідомлень по таймеру і дві функції для преміум-користувачів.

Останні тепер можуть встановлювати шпалери для себе та співрозмовника в особистих чатах, а також вибирати кольори та логотипи для оформлення особистого профілю. У iOS це можна зробити за адресою “Налаштування/Оформлення/Персональні кольори на iOS”, в Android – “Налаштування/Налаштування чатів/Змінити свої кольори на Android”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.