Розшифровка аудіоповідомлень у Telegram стала доступна всім користувачам

З’явилася нова версія месенджера Telegram для операційних систем iOS та Android. Серед нововведень — рекомендації схожих каналів: приєднуючись до будь-якого каналу, користувач побачить список схожих каналів — вони підбираються додатком автоматично. Крім того, тепер можна робити перепости історій друзів та каналів, при цьому історію можна доповнити своїм текстом, аудіодоріжкою чи відеокоментарем. І можна вибрати коло користувачів, які зможуть побачити перепис. Розробники зазначають, що з метою захисту конфіденційності можна зробити перепост лише таких історій, які видно всім.

У новій версії Telegram 10.3 стало доступне розшифрування голосових та відеоповідомлень для всіх користувачів, нагадаємо, з минулого року така можливість з’явилася у власників Premium-підписки. Ця функція дозволяє швидко прочитати зміст аудіоповідомлення і навіть перекласти його іншою мовою. Щоправда, користувачі без підписки можуть розшифрувати лише 2 повідомлення на тиждень, тоді як у Premium-варіанті їх кількість не обмежена. Розробники зазначають, що ця можливість з’явиться у різних регіонах поступово.

Також у користувачів з’явилася можливість додавати поверх історій відеоповідомлення зі своїми коментарями або просто промовистим виразом обличчя. Такі відео повідомлення можна редагувати: змінювати розмір, переміщати в будь-яку точку екрана, а також вибирати момент початку та закінчення. З’явилися і нові функції для Premium-передплатників, зокрема можливість вибрати унікальні поєднання кольорів з логотипами для профілю, щоб додатково підкреслити індивідуальність сторінки, а також встановити індивідуальні шпалери для окремих чатів як собі, так і співрозмовнику («безкоштовні» користувачі можуть використовувати різні шпалери для чатів лише у себе).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.