Meizu випустила розумні окуляри за ціною флагманського смартфона

Разом із новим флагманським смартфоном Meizu 21 у Китаї були представлені розумні окуляри MYVU. Компанія показала дві моделі: стандартну та дорогу Discovery-версію. Аксесуари мають взяти на себе частину функцій смартфона для полегшення життя користувача.

Meizu MYVU Discovery виконані в корпусі з авіаційного сплаву магнію та алюмінію, завдяки чому їхня вага становить 71 грам. У них використовується оптичний хвилевід micro-LED, що забезпечує високодеталізовану кольорову картинку з яскравістю до 2000 ніт та коефіцієнтом контрасту 100000:1.


Окуляри побудовані на базі 4-нанометрового процесора Qualcomm Snapadrgon W5+ Gen 1 та працюють під керуванням операційної системи Flyme AR. З їхньою допомогою можна слухати музику, використовувати навігацію, здійснювати дзвінки, бачити переклад сказаного співрозмовником у режимі реального часу, відстежувати фізичну активність, дивитися відео, спілкуватися з віртуальним помічником та багато іншого. Підтримується керування як голосом, так і за допомогою свайпів по дужці.

В окулярах є лінійні динаміки діаметром 0,5 мм, що забезпечують просторовий звук, а система мікрофонів відповідає за шумозаглушення під час телефонних розмов.

Як запевняє виробник, вбудований акумулятор ємністю 600 мАч забезпечує до 8 годин автономної роботи, чого має вистачати на весь день.

Стандартна версія позиціонується як найлегші окуляри доповненої реальності – вони важать лише 43 грами. Багато в чому аксесуар схожий на модель Discovery, а основною відмінністю став спрощений монохромний інтерфейс зеленого кольору, так що кіно в цій гарнітурі подивитися не вийде. В іншому можливості моделей схожі.

Важливо, що гарнітури зараз працюють із дуже обмеженою кількістю пристроїв. Підтримуються смартфони серій Meizu 20/21, HUAWEI Mate40/50, HUAWEI P40/50, Xiaomi 12/13 та iPhone з iOS 13+.

Базова версія коштує в Китаї 2499 юанів (близько $250), а ось Discovery оцінена в 9999 юанів (близько $1410).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.