Xiaomi випустила робот-пилосос з ШІ-функціями та самоочищенням

Компанія Xiaomi розширила серію фірмової побутової техніки, представивши робот-пилосос Mijia All-in-One Sweep and Mop Robot M30 Pro. Крім комплектної док-станції для очищення пилозбірника, пристрій отримав ще кілька цікавих функцій, покликаних спростити процес домашнього прибирання.

Конструкція приладу включає спеціальний блок із лезами із нержавіючої сталі, які дозволяють ретельно очищати роликову щітку від волосся та вовни свійських тварин. Для підвищення ефективності роботи пилосос обертається і переміщається в різні сторони в кінці циклу прибирання.

За допомогою ІІ-алгоритмів новинка здатна ідентифікувати 55 типів об’єктів у приміщенні та різні види забруднень. Для прибирання в умовах поганої освітленості передбачено систему нічного бачення, а LDS-лазер дозволяє сканувати простір і складати тривимірну карту приміщення.

У режимі вологого прибирання робот-пилосос здатний нагрівати воду до +60°C, щоб ефективно боротися зі складними забрудненнями. Передбачено і автоматичне сушіння дисків, що чистять після закінчення прибирання. Комплектна док-станція, за заявою виробника, скорочує частоту винесення сміття до одного разу на 75 днів, а однієї «заправки» її резервуара водою вистачить для прибирання приміщення площею до 240 м2.

Керувати функціями пилососа та задавати йому графік прибирання можна за допомогою мобільного додатка Mijia або голосових команд через XiaoAi.

Ціна Xiaomi Mijia All-in-One Sweep and Mop Robot M30 Pro у Китаї складає $663.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.