Офіційно представлено розумний годинник Redmi Watch 4: 20 днів роботи та доступна ціна

Ще однією новинкою від Redmi став розумний годинник Watch 4. У порівнянні з торішнім третім поколінням виробник збільшив діагональ екрану і покращив автономність майже на 70%. При всьому цьому коштує годинник менше 100 доларів.

Redmi Watch 4 виконані у металевому корпусі з майже квадратним 1,97-дюймовим AMOLED-екраном з технологією LTPS та частотою оновлення 60 Гц. У дисплея висока роздільна здатність 450х390 пікселів і яскравість до 600 нит. Є також підтримка Always on Display для постійного відображення часу та іншої інформації. Для кастомізації зовнішнього вигляду годинника користувачам доступно понад 200 різних циферблатів.

Модель підтримує понад 150 видів тренувань та всі стандартні фітнес-функції, включаючи відстеження серцебиття, насичення крові киснем, моніторинг якості сну та рівня стресу тощо. Для дівчат передбачено відстеження циклів. З додаткових функцій варто відзначити наявність NFC та захист від води з можливістю витримувати тиск до 5 атмосфер.

Виробник обіцяє до 20 днів автономної роботи у звичайному режимі, тоді як у минулій моделі було лише 12 днів. З функцією AoD вони пропрацюють до 10 днів, а в режимі очікування – до 30 днів. Годинник сумісний з Android-смартфонами та iPhone.

У Китаї вартість годинника складає 70 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.