Планшет Xiaomi Pad 6 обвалився в ціні до рекордно низького рівня

На розпродажі з нагоди Чорної п’ятниці можна придбати з вигодою різні пристрої. Наприклад, планшет Xiaomi Pad 6 з яскравим дисплеєм, ємним акумулятором з функцією швидкого заряджання та камерою з підтримкою 4K-відео. До 29 листопада продуктивний гаджет у тонкому корпусі доступний за спеціальною ціною.

Xiaomi Pad 6 оснащений 11-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2880х1800 пікселів, частотою оновлення до 144 Гц, підтримкою 10-бітної глибини кольору та максимальною яскравістю підсвічування 550 кд/м². Такі характеристики забезпечують контрастну і плавну картинку в будь-якому сценарії використання пристрою від веб-серфінгу до мобільних ігор. За аудіоможливості Xiaomi Pad 6 відповідає акустична система з чотирьох динаміків із підтримкою Dolby Atmos.

Планшет побудований на базі продуктивного процесора Snapdragon 870. У поєднанні з 8 ГБ оперативної пам’яті він легко справляється з вимогливими додатками та мобільними іграми, а також з режимом багатозадачності. Для встановлення софту та зберігання файлів передбачено накопичувач до 256 ГБ. Автономність гаджета забезпечує АКБ на 8840 мАг за допомогою 33-ватної швидкої зарядки.

Список характеристик доповнюють основна камера з датчиком на 13 Мп та функцією запису відео 4K @ 30 fps, 8-мегапіксельна фронталка, а також модулі Bluetooth 5.2 та Wi-Fi 6. Товщина пристрою становить лише 6,51 мм, а вага – 490 грамів. Як опція виробник пропонує придбати стилус та клавіатуру для комфортної роботи з різним контентом.

У період з 23 по 29 листопада купити Xiaomi Pad 6 (8/256 ГБ) на торговому майданчику AliExpress можна за 399 доларів. Вказана ціна дійсна на день публікації, кількість пристроїв обмежена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.