Жінкам пропонують грошову допомогу до 8000 доларів: як отримати

В Міністерстві цифрових трансформацій оголосили про нову грантову програму для жінок. Максимальний розмір гранту 8 тисяч доларів. Заявки на участь в програмі можна подати до 30 листопада.

У пресслужбі Мінцифри повідомили, що грант призначений, щоб допомогти покращити бізнес-навички українських жінок та запустити чи розвинути власну справу.

Спершу жінка, яка подала заяву на грант буде проходити навчання як і офлайн, так і онлайн форматі. Онлайн-частина програми містить 4 освітні модулі:

  • аналіз бізнес-моделі;
  • фінансове планування та управління;
  • створення бізнес-системи обслуговування;
  • цифрова трансформація малого й середнього бізнесу.

Після онлайн навчання 300 найкращих учасниць, які представлять свої бізнес-плани, потраплять до офлайн-етапу, на якому отримають менторську підтримку та консультації з ментального здоров’я. Крім того, зможуть пройти освітні модулі з маркетингу та брендингу, дослідження ринку, стратегії ціноутворення, методів продажів, створення фінансового плану, податків та юридичних аспектів.

Після завершення навчання 200 учасниць отримають по 3 000 доларів на розвиток власного бізнесу. Дві фіналістки проекту, які отримають найвищий бал від журі за свої бізнес-проекти, отримають додатково по 5000 доларів.

Подати заявку на участь в проєкті можна до 30 листопада за посиланням.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.