Xiaomi выпустила дуже дешевий проектор с функциями Smart TV

Відмінними рисами новинки під назвою Xming Q3 Neo стало поєднання доступної ціни (менше $120) та функцій розумного телевізора. Пристрій може взаємодіяти з іншими пристроями Xiaomi для створення автоматизованих сценаріїв використання та забезпечує непогані проекційні характеристики за мірками свого цінового сегмента.

За заявою виробника, LCD-проектор отримав герметичну конструкцію, завдяки якій на матриці не накопичується пил, а сам пристрій не схильний до витоків світла. Новинка з підтримкою роздільної здатності Full HD видає картинку з яскравістю 230 ANSI люмен та контрастом 1000:1. Список характеристик доповнюють модулі Wi-Fi 6 та Bluetooth 5.0, а також пара вбудованих динаміків потужністю 3 Вт.

Проектор працює під керуванням прошивки FengOS 3.0 на базі Android та може виконувати функції розумного телевізора. Крім того, Xming Q3 Neo підтримує функції автоматичної корекції трапецоїдних спотворень, автофокусування та вирівнювання проекції. Крім того, він отримав сертифікат SGS за низький рівень синього світла і вміє підключатися до пристроїв розумного будинку Mijia для спільної роботи. Наприклад, можна налаштувати увімкнення проектора після закриття штор.

Ціна новинки в Китаї становить $112, про доступність пристрою в інших регіонах інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.