Розумна кавомолка BURRUS пропонує 200 налаштувань помелу

На Kickstarter з’явилася пропозиція для справжніх кавоманів – кавомолка BURRUS. Кухонний атрибут може похвалитися дуже варіативним помелом, вбудованими вагами, ручними режимами, безшумністю та іншими корисними функціями.

Інтелектуальна система BURRUS визначає точну кількість кави, необхідну для отримання однорідного смаку, тим самим позбавляючи необхідності ворожити в процесі помелу. Доповнюється ця система вбудованою шкалою, що вимірює з високою точністю зерна та регулює ступінь помелу відповідно до обраного налаштування. Терези також можна використовувати для точного зважування будь-чого, що робить їх універсальним доповненням до будь-якої кухні.

Також неможливо пройти повз можливості індивідуального налаштування. Завдяки 200 різним режимам помелу BURRUS задовольнить широкий спектр кавових уподобань. Незалежно від того, чи віддаєте перевагу дрібним помел для еспресо або грубим помел для френч-пресу, ця кавомолка впорається з будь-яким запитом, який тільки може запропонувати фантазія. А функція автоматичної зупинки перерве роботу після отримання бажаної кількості кави, забезпечивши тим самим оптимальний смак.

Сама оболонка кавомолки виконана з червоного дерева та алюмінію преміум-класу, а заряджається пристрій бездротовим способом. Цифровий світлодіодний екран забезпечує зручну навігацію та керування, спрощуючи вибір бажаного налаштування.

Обійдеться пристрій у 349 доларів США, а старт постачання намічено на вересень 2024 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.