Смартфон Nubia Red Magic 9 Pro+ із плоскою камерою розпакували до анонсу

За тиждень до релізу майбутній флагман Nubia потрапив до рук одного з Youtube-блогерів. Він у деталях продемонстрував дизайн апарату з усіх боків. Водночас у мережі з’явилися свіжі рендери із зображенням смартфона у кількох кольорах корпусу.

 

Судячи з зовнішнього вигляду, Red Magic 9 Pro+ зовні не відрізняється від «прошки», що раніше засвітилася на статичних зображеннях. Як і обіцяла компанія, блок камер у смартфона справді плоский: усі об’єктиви приховані під захисним склом задньої панелі.

За словами автора ролика, область розміщення підекранного модуля фронталки практично неможливо побачити навіть на білому тлі. Крім того, блогер продемонстрував товщину рамок навколо дисплея: нижня виглядає трохи ширше за інші.

У мережі також засвітилися зображення Red Magic 9 Pro у трьох кольорах. За даними інсайдерів, вони будуть називатися Deuterium Front Transparent Silver Wings (світла) та Deuterium Front Transparent Dark Night (темна із золотистими літерами). Третя версія Dark Night Knight отримає темну непрозору панель із сріблястими написами.

Презентація серії смартфонів Red Magic 9 відбудеться 23 листопада 2023 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.