Як можуть вкрасти гроші з банківської карти

Шахраї вкрали гроші з банківської картки жінки поки вона спала. Зловмисники використали нічний час, щоб вкрасти кошти з картки. Про це написала сама постраждала на сайті Мінфіну.

Яку схему використовували шахраї

З 2 до 3 годин ночі шахраї здійснили понад 10 покупок на AliExspress, Alibaba та інших торгівельних майданчиках, витративши в сумі 1600 гривень з її картки.

Потерпіла стверджує, що не отримували запиту на підтвердження транзакції, всі покупки були не вище 170 гривень.

У службі підтримки «ПриватБанку» пояснили, що приймаються лише запити на повернення коштів на суму понад 170 гривень і більше, шахраї про це знали, тому робили покупки на маленькі суми.

Чи можна повернути вкрадені з картки гроші

ПриватБанк тільки виразив свої співчуття і порадив звернутися до служби підтримки AliExspress та інших торгових майданчиків де були здійсненні покупки, але там також нічим помогти не змогли. Звернувшись знову до ПриватБанку мені порадили звернутися в кіберполіцію – що я і зробила. Шансів на хоть якусь справедливість немає. Все зводиться до того, що я сама повідомила свої дані третім особам і ніхто мені помогти не може” – написала жінка на сайті Мінфіну

Також клієнтка додала, що банк пообіцяв допомогти, але пройшло уже багато часу, а новин таки ніяких немає. Жінка обурена, що банк не зміг захистити її кошти.

Раніше ми розповідали, що Приват24 надає доступ до даних про обтяження майна.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.