Нова тема HyperOne для MIUI 14 у стилі iOS порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi

Нова робота дизайнера Md johorul виконана у стилі iOS та адаптована до двох режимів установки. Тема з можливістю вибору шпалер на екрані блокування та їх відображення на робочому столі.

Також на екрані блокування можна налаштувати положення годинника вгору/вниз, праворуч/ліворуч. При увімкненому музичному плеєрі він відображається у вигляді острівця на робочому столі. В основних налаштуваннях локскрин є безліч різноманітних налаштувань, але краще мати під рукою перекладача.

Віджет на робочому столі відкриває тільки годинник і як я вже писала вище відображає острівець під час прослуховування музики. Пак іконок схожий на всі нові теми в цьому стилі) Сітка робочого столу розширена від 4*5 до 5*7. Кількість стовпців у папках за промовчанням.

Повідомлення на панелі повідомлень на окремих підкладках у стилі iOS. У рядку стану індикатори, а також центр керування у цьому стилі. У дзвонилці англійський номеронабирач із круглими кнопками. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 11 PRO 5G, MIUI 14, ANDROID 13. Застосувалася і встановилася добре і виглядає також нормуль. Для тих, хто використовує дзвонилку від Гугла, нагадаю, що темами вони не змінюються.
Дивимося колажі та ділимося своїми враженнями:

Тема доступна у глобальних регіонах. Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій для коректного відображення всіх компонентів і видалення хвостів від попередньої теми.

Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.