Facebook та Instagram стануть платними: скільки коштуватиме підписка на додатки

Компанія Meta оголосила, що з наступного місяця почне пропонувати платну підписку на Facebook і Instagram для жителів ЄС.

Отже, згідно з оголошенням, користувачам доведеться платити за Facebook та Instagram, якщо вони хочуть мати профіль без реклами. Це як YouTube Premium, передплатники можуть користуватися більшими перевагами, ніж звичайні користувачі, зокрема переглядати відео без реклами.

Meta вже почала пропонувати користувачам передплатити платну “безрекламну” версію Facebook і Instagram, яка зараз тільки запускається в Європі.

Таким чином, особи, які не хочуть, щоб їхні дані збиралися і використовувалися для цільової реклами, тепер можуть купити платну підписку.

Цей крок Meta пішла, тому що зіткнулася з негативною реакцією регуляторів, законодавців і судів блоку з 27 країн щодо того, як вона обробляла дані людей для обслуговування персоналізованої реклами. Режим конфіденційності ЄС ускладнює для компаній, збір особистої інформації користувачів без вираженої згоди забороняється.

Компанія заявила, що розгорне підписку лише в ЄС, ширшій Європейській економічній зоні та Швейцарії. Ці підписки не будуть доступні для тих, хто перебуває за межами цих регіонів і країн.

Підписка коштуватиме 9,99 євро на місяць при купівлі через Інтернет або 12,99 євро на місяць при купівлі через магазини додатків Google або Apple.

Раніше ми розповідали, що смартфон навчили визначати ступінь сп’яніння людини за голосом.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.