Розумний годинник KUMI KU6 Meta обвалився в ціні до рекордно низького рівня

Компанія KUMI, що спеціалізується на техніці, взяла участь у масштабному розпродажі на AliExpress. За дуже доступною ціною можна придбати розумний годинник KU6 Meta, що дозволяє відповідати на дзвінки, керувати музикою, відстежувати фізичну активність, а ще в них є вбудований модуль NFC.

KUMI KU6 Meta виконані в мінімалістичному дизайні з 1,96-дюймовим екраном з роздільною здатністю 386х320 пікселів. “З коробки” доступно більше 100 циферблатів, що дозволяють налаштувати зовнішній вигляд годинника під свої уподобання. Годинник повністю захищений від води за стандартом IP68.

За допомогою аксесуара можна відповідати на вхідні дзвінки, керувати відтворенням музики на смартфоні, переглядати вхідні повідомлення, а вбудований модуль NFC дозволяє, наприклад, відкривати розумні замки. Важливо також, що у системі є підтримка української. Вбудованого акумулятора вистачає до 7 днів автономної роботи, а в режимі очікування вони можуть працювати протягом майже одного місяця.

Що стосується спортивних функцій, то годинник підтримує більше сотні видів тренувань, а також вміє відстежувати пульс у режимі 24/7, вимірювати рівень насичення крові киснем та кількість спалених калорій, моніторити якість сну, відстежувати менструальні цикли та інші фізіологічні параметри.

KUMI KU6 Meta випускаються в чорному та білому кольорах, і в період з 11 по 17 листопада вони будуть доступні за зниженою ціною – за 17 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.