В Україні запустили перший месенджер для грошових переказів

Тепер українці будуть мати можливість не тільки спілкуватися в месенджері, а здійснювати грошові перекази. Нову функцію презентував Sense Bank.

Пересилати гроші можна буде через фінансовий месенджер у цифровому банку Sense SuperApp. Такий сервіс дасть можливість клієнтам здійснювати фінансові операції через єдиний канал. Це розширений сервіс грошових переказів у формі чату, де можна писати повідомлення, додавати стікери тощо.

«Sense Bank», який рік тому запустив перший в Україні фінансовий месенджер, тепер зміг впровадити новий метод, який дозволяє кожному здійснювати через нього платежі та переказувати гроші, повідомила член ради директорів Інна Тютюн.

Основна ідея полягає в тому, що отримувати або переказувати гроші в сучасному світі стало так само просто, як отримувати або надсилати повідомлення в Messenger.

Банк оновив головний екран для платежів і переказів – з’явилося універсальне поле для введення реквізитів. Клієнтам не потрібно самостійно вибирати спосіб оплати. Вони можуть ввести будь-які дані (IBAN, номер телефону або картки тощо), і цифровий банк вирішить, як зробити грошовий переказ.

Після переказу грошей система автоматично створює шаблон, який відображає всі операції з одержувачем. Їх можна легко повторити. Важливі шаблони можна закріпити у списку вище або перенести на робочий стіл.

Раніше ми розповідали, що у Telegram з’явилася функція «чесних розіграшів».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.