Humane випустила смартфон без дисплея на GPT-4 під назвою Ai Pin

Компанія Humane, заснована екс-дизайнером Apple Імраном Чаудрі, випустила свій перший продукт смартфон без дисплея під назвою Ai Pin. У нього вбудований невеликий лазерний проектор, за допомогою якого зображення потрапляє на долоню користувача. Крім того, він отримав функції GPT-4 та пропонує інтуїтивно зрозумілі методи управління.

Пристрій кріпиться на одяг та виконує майже всі функції традиційного смартфона з голосовим помічником: може здійснювати дзвінки, встановлювати нагадування та відповідати на запитання. Управління гаджетом здійснюється за допомогою сенсорної панелі або проекційного дисплея, що виводить картинку на руку власника. Новинка розпізнає обертання та поворот долоні, а також жест змикання вказівного та великого пальців.

Голосовий помічник працює на базі мовної моделі GPT-4 та може похвалитися широким набором знань. Він розкаже склад будь-якого продукту, підбере пісню на задану тему, а також напише текстове повідомлення своїми словами за потрібним сценарієм та надішле його абоненту з телефонної книги.

Вбудована камера дозволяє смартфону робити знімки за голосовою командою або подвійним тапом по сенсорній панелі. До того ж її може використовувати ІІ, щоб побачити предмет, про який його запитали. Всі запити користувача, фотографії, нотатки, нагадування та інші дані зберігаються в хмарі і доступні через веб-інтерфейс.

Вихід в інтернет Ai Pin здійснює через мережу віртуального оператора зв’язку, який працює у співпраці з T-Mobile. Тариф на використання послуг становить $24 на місяць. Сам пристрій надійде у продаж на ринку США 16 листопада за ціною 699 доларів. У комплект увійдуть два акумулятори, зарядна панель, чохол для заряджання, кабель та мережний адаптер.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.