Смартфон POCO C65 обвалився в ціні до рекордно низької ціни

Бренд POCO нещодавно презентував смартфон POCO C65. Новинка отримала збалансоване залізо, розігнаний дисплей та інші цікаві характеристики, включаючи підтримку швидкої зарядки. Під час розпродажу 11.11 придбати корисний гаджет можна за спеціальною ціною.

6,74-дюймовий IPS-дисплей POCO C65 з роздільною здатністю 1600×720 пікселів підтримує частоту оновлення 90 Гц, завдяки чому зображення виглядає плавним у різних сценаріях використання смартфона. Яскравості підсвічування 600 кд/м² вистачить для комфортного перегляду контенту навіть при яскравому освітленні, а сертифікація TÜV Rheinland та захист від мерехтіння забезпечать захист очей від шкідливого синього спектру підсвічування.

Смартфон збудовано на базі восьмиядерного процесора MediaTek Helio G85. У зв’язку з 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті (залежно від конфігурації) він без проблем справляється з повсякденними програмами та багатьма мобільними іграми. Об’єм накопичувача стандарту eMMC 5.1 становить 128 або 256 ГБ. При необхідності його можна розширити карткою microSD (до 1 ТБ), а також збільшити об’єм ОЗП до 16 ГБ за допомогою функції віртуальної пам’яті.

За можливості зйомки смартфона відповідає 50-мегапіксельна камера, доповнена макромодулем на 2 Мп. Для селфі та відеодзвінків призначена 8-мегапіксельна фронталка. Акумулятор смартфона ємністю 5000 мАг, за заявою виробника, забезпечить до 23 годин перегляду відео на одному заряді. Він підтримує 18-ватну швидку зарядку (у комплекті йде блок живлення на 10 Вт).

Список особливостей моделі доповнюють NFC чіп для безконтактної оплати, бічний сканер відбитків пальців і захисне скло Corning Gorilla Glass на дисплеї. З 11 по 17 листопада 2023 року придбати POCO C65 на торговому майданчику AliExpress можна за ціною від 3800 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.