Оригінальні AirPods Pro 2 порівняли із підробками на томографі

Компанія Lumafield, яка раніше порівняла оригінальний кабель Apple із продукцією інших брендів, повторила цей експеримент із навушниками Apple AirPods Pro 2. Як виявилося, техніку не обдуриш — підроблені аксесуари лише зовні нагадують оригінальну продукцію.

Інженери створили 3D-скани оригінальної гарнітури Apple та двох підробок неназваних брендів. Відмінною рисою останніх стало неакуратне паяння і безладно покладені всередині корпуси дроти, що добре помітно на знімках. Конструкція AirPods Pro 2, у свою чергу, включає більш ергономічні гнучкі друковані плати та шлейфи.

Оригінал

Не оригінал

Ще одна серйозна відмінність підробок від оригіналу – дешеві літій-іонні акумулятори. У навушниках Apple використовуються кастомні “пігулки”, форма яких відповідає дизайну корпусу. Крім того, фірмова гарнітура виграє за кількістю мікрофонів, що значно покращує якість передачі голосу.

Нарешті, експерти Lumafield виявили, що одна з «лівих» моделей не має магнітів для кріплення навушників у кейсі, а інша — функції бездротової зарядки комплектного чохла. Підбиваючи підсумки, вони відзначили, що Apple, як і інші відомі бренди, ретельно підходить до питання дизайну при створенні аксесуарів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.