Як на iPhone очистити розділ пам’яті “інше”: простий спосіб

Файли на смартфоні можна умовно поділити на кілька категорій. Системні файли не доступні для перегляду користувачів і використовуються для операційної системи. Мультимедіа файли – це фотографії, музика та відео, які ми зберігаємо з браузера, різних програм, знімаємо на камеру смартфона або копіює зі свого комп’ютера. Але є на смартфоні і ще одна категорія – інше. До неї можна віднести все, що не входить і не потрапляє під інші типи файлів. На iPhone розділ пам’яті “Інше” є категорією даних, яка не включається до основних категорій, таких як фотографії, відео, додатки і т.д. Зазвичай він включає кеш, тимчасові файли, файли журналів, налаштування та інші системні дані. Розділ “Інше” може займати значну кількість місця на пристрої, а іноді користувачі хочуть його очистити, щоб звільнити пам’ять.

На жаль, очистити розділ пам’яті “інше” одним дотиком не вийде, оскільки до нього входять різні категорії та типи файлів, але ми дамо кілька порад, які допоможуть зменшити зайняття місце у пам’яті вашого смартфона. Досить багато місця може займати історія та часові файли браузера. Якщо ви використовуєте браузер за замовчуванням Safari, вам потрібно відкрити його налаштування, після цього очистити історію та дані веб сайтів.

 

Ще один спосіб зменшити “Інше” – очищення кешу додатків. Для цього потрібно в налаштування перейти в параметри конкретної програми та зробити очищення. На жаль, подібний функціонал має не будь-яке програмне забезпечення, тому в деяких випадках вам доведеться просто видалити програму і встановити її заново з магазину додатків App Store.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.