Рейтинг задоволеності Xiaomi 14 близький до 100%, але без проблем не обійшлося

Лей Цзюнь, засновник Xiaomi, вчора опублікував повідомлення, в якому йдеться про те, що покупці Xiaomi 14 дуже задоволені смартфонами. Про це ми вже повідомляли.

В даний час рівень задоволеності користувачів смартфонів Xiaomi 14 в електронній комерції складає 99%. Ми будемо приділяти пильну увагу задоволеності кожного, і якщо виникнуть будь-які питання, ми відповімо якнайшвидше. Користувачі Weibo, які вже придбали Xiaomi 14, прокоментували повідомлення лідера Xiaomi у соціальній мережі Weibo, підтвердивши, що вони дуже задоволені новинкою. Скарг поки що небагато, але вони є.

Директор департаменту програмного забезпечення Xiaomi Чжан Гоцюань заявив, що він вивчив усі відгуки, які надійшли від власників Xiaomi 14 за останні три дні, і може констатувати, що загальна якість знову значно покращилася порівняно з попереднім поколінням, а рейтинг задоволеності користувачів безпосередньо на платформі JD .com перевищує 99%.

Він підтвердив, що в деяких випадках користувачі зіткнулися з проблемами під час запуску сторонніх додатків, однак Xiaomi оперативно співпрацює з розробниками, щоб випустити оновлення. Це проблема, що найчастіше згадується. Питання енергоспоживання та тепловиділення згадуються вкрай рідко, за словами Чжана Гоцюаня. Фактично це поодинокі випадки. Він також попросив по можливості записувати виявлені проблеми та баги на відео, що спрощує роботу інженерам Xiaomi.

Нагадаємо, один із новоспечених власників вже поскаржився в соціальній мережі Weibo на сильне нагрівання свого новенького Xiaomi 14.

Раніше смартфони серії Xiaomi 14 побили стартовий продаж за день усіх вітчизняних смартфонів за останній рік на чотирьох основних платформах: Tmall, JD.com, Douyin та Kuaishou. Цікаво, що до цього звання моделей, що найбільш продавалися, утримували більш доступні смартфони, включаючи Redmi K60, Redmi Note 12 Turbo та їх конкурентів. Також уточнюється, що для встановлення рекорду Xiaomi 14 знадобилося лише чотири години. Окрім того, ці смартфони очолили рейтинг AnTuTu.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.