Популярність Xiaomi 14 здивувала навіть саму Xiaomi

Перший моментальний розпродаж цих моделей пройшов сьогодні, і всі пристрої були розкуплені практично миттєво. За чотири години весь виділений запас вичерпано, причому кількість замовлень у перші п’ять хвилин продажів у шість разів перевищила показники старту продажів Xiaomi 13. Однак компанія Xiaomi не розкрила точну кількість проданих пристроїв, тому ми не можемо дізнатися, скільки саме вона заробила під час цього розпродажу.

Зазначимо, що такі темпи здивували навіть компанію Сяомі — вона не без задоволення оголосила про свіжий рекорд. При цьому серія Xiaomi 14 стала першою у світі, в якій використано чіпсет Snapdragon 8 Gen 3.

Крім того, новинки працюють під керуванням HyperOS – нової операційної системи компанії, яка покликана замінити MIUI і буде використовуватися в різних пристроях, включаючи автомобілі, телевізори і електроніку, що носиться.

Нагадаємо, що ціна на Xiaomi 14 починається від $550. За ці гроші покупець отримує 6,36-дюймовий OLED-дисплей, три камери по 50 Мп та швидку зарядку на 90 Вт.

Модель Xiaomi 14 Pro оцінена в $700 і пропонує більший екран, більш високу роздільну здатність та швидшу зарядку на 120 Вт для акумулятора трохи більшої ємності.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.