Камеру Xiaomi 14 Pro із змінною діафрагмою показали зсередини

На YouTube-каналі WekiHome з’явилося відео з повним розбиранням смартфона Xiaomi 14 Pro. Автор ролика показав, як виглядає камера пристрою зі змінним значенням діафрагми, а також система охолодження процесора. Заодно техноблогер виміряв яскравість дисплея, щоб з’ясувати, чи справді він здатний “видати” заявлені 3000 ніт.

 

Xiaomi 14 Pro розбирається так само, як і більшість смартфонів – починаючи з нагрівання задньої кришки. На основному модулі добре помітні пелюстки діафрагми – одне з нововведень «прошки». Також чудова система охолодження смартфона Loop LiquidCool. За словами блогера, вона візуально більша, ніж у Xiaomi 13 Ultra, хоча компанія не порівнювала новинку з попереднім флагманом у цьому контексті.

Для матриці Huaxing C8 вендор обіцяє значення пікової яскравості підсвічування 3000 ніт. Згідно з вимірами, при встановленні максимальної яскравості і відкритті картинки з білою заливкою на весь екран значення досягає 1040 ніт, а на окремій ділянці дисплея (пікове значення заміряється саме так) апарат видав 2950 ніт – дуже близько до обіцяної вендором цифри.

Наприкінці ролика блогер зібрав смартфон у зворотному порядку та продемонстрував його працездатність.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.