Xiaomi представила компактну прально сушильну машину на 10 кг

Ще однією новинкою Xiaomi стала пральна машина Mijia Ultra-Thin Washing and Drying Machine. Як і з її назви, вона також виконує функції сушильної машини. Крім того, прилад здатний стерилізувати одяг та примітний порівняно невеликими габаритами з урахуванням своєї місткості. Габарити новинки складають 850 x 600 x 577 мм (з урахуванням дверцят, для вбудовування достатньо 486 мм), робоче завантаження – до 10 кілограмів одягу при пранні та до 7 кг при сушінні. Корисною особливістю моделі став широкий люк барабана діаметром 530 мм.

 

Серед розумних функцій приладу вендор виділяє дозоване споживання миючого засобу в залежності від завантаження, припинення сушіння після того, як одяг висохла (щоб не пошкодити тканину), а також підтримку голосового або дистанційного керування (через програму для смартфона). Пральна машина оснащена двигуном із прямим приводом та чотирма амортизаторами для зменшення трясіння корпусу під час роботи. Також барабан оснащений функцією стерилізації одягу за допомогою гарячої пари – Xiaomi заявляє про його ефективність в 99,999%.

Є у новинки і функція самоочищення – вона полягає у нагріванні води в порожній машині до температури 95 ° С та видаленні забруднень за допомогою потоку води під високим тиском.

На етапі краудфандингу ціна Mijia Ultra-Thin Washing and Drying Machine у Китаї становить $273, а після старту продажів збільшиться до $314. Про доступність новинки в інших регіонах інформації поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.