З’явився великий відеоролик із розпакуванням смартфону для бідних Redmi 13C

У Youtube з’явився великий відеоролик із розпакуванням бюджетного смартфону Redmi 13C. Під час відео автор не тільки наводить всі характеристики, але також демонструє фото та відео, зроблені його камерами. Загалом Redmi 13C повністю розсекречений.

Що стосується параметрів, то Redmi 13C отримав екран IPS з діагоналлю 6,59 дюйми, роздільною здатністю Full HD+ і кадровою частотою 90 Гц. Задня кришка пластикова, фронтальна 8-мегапіксельна камера розмістилася в краплеподібному вирізі, а квітів три.

Основна камера представлена датчиками роздільною здатністю 50 та 2 Мп. В основі апаратної платформи лежить SoC MediaTek Helio G85. Обсяг ОЗУ становив 8 ГБ, флеш-пам’яті – 256 ГБ. Є слот для карт microSD, як ОС виступає Android 13 з інтерфейсом MIUI. Місткість акумулятора – 5000 мА·год, він підтримує зарядку потужністю 18 Вт через порт USB.

Ціна Redmi 13C у ролику не названа, але ця модель йде на зміну моделі Redmi 12C, яка у Китаї коштує 95 доларів (у базовій версії). Відповідно, ціна новинки має залишитися біля позначки 100 доларів. Але це – в Китаї, в інших країнах смартфон може бути дорожчим.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.