Велике оновлення Telegram: «Відповіді 2.0», гнучкі налаштування, персональні кольори для користувачів та багато іншого

Команда Telegram оголосила про випуск оновлення, яке додає чимало нововведень у популярний месенджер. Вони вже доступні як для простих користувачів, так і для платної передплати Premium.

Одним із головних нововведень стали «Відповіді 2.0». Користувачі тепер можуть відповідати цитувати певну частину повідомлення співрозмовника. При переході з відповіді текст підсвічується. Крім того, тепер можна відправляти в інші чати, при натисканні на текст, що цитується, вихідне повідомлення відкриється в тому чаті, в якому воно було опубліковано.

З’явився ще один спосіб цитування інших користувачів – у вигляді цитати можна оформити будь-який текст, і додати до повідомлення відразу кілька фрагментів, що цитуються.

Значно розширилися можливості роботи із посиланнями. Тепер можна переглянути посилання над або під текстом повідомлення, змінювати розмір фотографії в ньому, а також вибирати посилання для перегляду, якщо в повідомленні їх кілька.

Для всіх цих нововведень з’явилося нове контекстне меню, яке дозволяє налаштувати відповіді, пересилання повідомлень та перегляду посилань.

Спеціальна новація з’явилася для користувачів платної підписки Premium – їм стали доступні персональні кольори. Premium-користувачі можуть вибрати собі персональний колір або комбінацію з кількох кольорів. У цей колір буде пофарбовано ім’я користувача у всіх групах, а також надіслані посилання та цитати повідомлень у відповідях.

Торкнулися зміни та історій. Відеоісторії тепер можна перемотувати вперед чи назад. Також в історіях з’явився спалах для фронтальної камери з налаштуваннями яскравості та кольору.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.