Офіційно представлено новий розумний годинник Xiaomi Watch S3: змінний безель, eSIM, NFC

Разом з флагманськими смартфонами 14-ї серії Xiaomi презентувала новий розумний годинник Watch S3. Вони отримали покращені датчики та технічні характеристики порівняно з минулим поколінням, але головна їхня фішка полягає у змінних безелях.

За задумом Xiaomi, користувачі не повинні бути обмежені одним дизайном годинника. На додаток до циферблатів компанія пропонує міняти ще й безель, що оточує дисплей. Для цього був розроблений спеціальний механізм, що дозволяє фіксувати металеве кільце на корпусі та дозволяє змінювати колір і навіть стиль годинника за настроєм.

У годиннику встановлено екран з високою роздільною здатністю (326 пікселів на дюйм) та яскравістю до 600 нит. Виробник не став вдаватися до подробиць, вказавши лише збільшення точності вимірювання серцевого ритму на 20%. Вони також можуть вимірювати рівень насичення крові киснем, якість сну та інші параметри, а також відстежувати фізичну активність під час тренувань.

Вказується наявність NFC і вбудованої eSIM, що робить годинник повністю незалежним від смартфона. Як запевняє Xiaomi, одного заряду вистачає до 15 днів у помірному режимі роботи або на 5 днів у режимі інтенсивного використання.

Ціна Xiaomi Watch S3 стартує від 109 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.