Мобілізація в Україні: призивати не на фронт, а на заводи

В Україні планують внести зміни в мобілізацію. Чоловіків хочуть мобілізовувати не тільки в армію, а й працювати на підприємствах військово-промислового комплексу.

Про це заявив член Ради національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін. За його словами в Україні потрібно будувати оборонний сектор і призивати кваліфікованих чоловіків, які  будуть там працювати.

Звичайно, добре коли наші партнери помигають нам, але нам потрібно будувати наш оборонний сектор. Ця війна показала, що потрібна технологічна перевага над ворогом. Тому спеціалісти, які можуть робити дрони чи іншу техніку, повинні працювати на підприємствах військово-промислового комплексу, а не штурмувати посадки.” – розповів нардеп

Тому Рахманін буде подавати законопроект до ВРУ, щоб залучати спеціалістів на військові підприємства.

Дрон камікадзе коштує 400 доларів, а собівартість 200-250 доларів. Тому краще залучити спеціалістів, які їх можуть робити в Україні. В дану галузь повинно іти чималі кошти, адже дрони уже давно довели свою ефективність на полі бою.” – додав Рахманін

Раніше ми розповідали, що електронний реєстр військовозобов’язаних під назвою “Оберіг” уже функціонує і наповнюється інформацією з різних баз. Одне з головних питання, які задають чоловіки – як перевірити себе в цьому реєстрі та чи можливо, що його туди не внесуть.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.