Xiaomi випустила двосторонню розумну лампу для навчання та роботи

Каталог побутової техніки Xiaomi поповнила лампа для підлоги повного спектру для освітлення робочого столу. Головна особливість новинки – вона висвітлює як стіл, так і стелю. Це дозволяє створити м’яке світло по всій кімнаті без різкого перепаду яскравості. У компанії показали, як це виглядає, та розповіли, скільки коштує.

Верхня частина плафону створює світло яскравістю 7000 люменів, нижня видає 3000 люменів. Вони працюють синхронно, заповнюючи кімнату рівномірним білим світлом. Колірна температура становить 4000K, а індекс кольору Ra доходить до 98 – це означає, що світло практично не спотворює колір об’єктів, що освітлюються.

Плафон можна повернути на 90° у горизонтальній площині, а завдяки тонкій платформі стійку лампи можна засунути під ніжку столу або м’які меблі. Висота лампи становить 2055 мм, розмір плафона – 600 x 280 мм, вага платформи в основі стійки – 10 кг.

Керувати освітленням можна за допомогою Bluetooth-пульту, голосом або через програму Mijia. Також підтримується інтеграція лампи в розумний будинок Mijia. Наприклад, можна налаштувати включення лампи під час закриття розумних штор або у певний час доби.

Ціна новинки у Китаї на етапі краудфандингу складає $314. Після початку продажів вона збільшиться до $410.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.