Samsung хоче перевірити, чи впливає музика на якість сну

Компанія Samsung вирішила провести досить незвичайний експеримент за участю діджеїв, нейробіолога та молоді, в рамках якого потрібно просто спати. Проект Sleep Rave спрямований на вивчення впливу музики на якість сну та стан людей.

Суть експерименту доволі проста: під час Sleep Rave голландський діджейський дует Mr. Belt & Wezol у співпраці з незалежним нейробіологом та експертом зі сну доктором Елсом ван дер Хельмом гратиме восьмигодинний діджейський сет, спеціально розроблений для сну. Учасники експерименту спатимуть у зручних ліжках від Swiss Sense, слухаючи цю музику, а в цей час за їхнім сном стежитимуть годинники Galaxy Watch6.

Потім зібрані дані будуть проаналізовані, щоб фахівці могли зрозуміти, чи спеціальна музика вплинула на якість сну. Тепер залишається лише дочекатися результатів експерименту. Проте вже є припущення, що вибірка учасників відіграє ключову роль: музичний фактор допоможе заснути лише деяким учасникам, а для інших це так і залишиться шумом, що відволікає мозок, хоч би яким заспокійливим і гармонійним він здавався.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.