Зарядна станція Anker SOLIX F3800 на 6 кВт врятує українців зимою: ціна та характеристики

Компанія Anker випустила на світовий ринок портативну електростанцію SOLIX F3800 у рамках краудфандингової платформи Kickstarter. Новинка позиціонується як рішення для домашнього резервного живлення, але завдяки високій вихідній потужності може використовуватися навіть у таких сценаріях як зарядка автомобіля з електродвигуном.

На корпусі Anker SOLIX F3800 розмістилися шість розеток на 120 Вт і одна 240-ватна, а також спеціальний конектор NEMA 14-50 для заправки електрокарів. За заявою вендора, повністю заряджена АКБ забезпечить транспортний засіб до 20 км пробігу. Відновити власну енергію пристрій може від стандартної розетки, так і за допомогою сонячних панелей.

 

Максимальна вихідна потужність новинки становить 6000 Вт, а ємність вбудованих елементів – 3,84 кВтг (до 53,8 кВтг з додатковими батареями). В останньому випадку, за розрахунками компанії, заряду Anker SOLIX F3800 для побутових потреб вистачить більш ніж на тиждень.

Ціна новинки, що має п’ятирічну фірмову гарантію, на ринку США складає $2599 при оформленні замовлення на Kickstarter. Перші постачання заплановані на січень 2024 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.