4 місць, де можна швидко знайти ухилянтів та вручити їм повістки

Війна триває уже понад півтора року і з кожним днем мобілізаційні заходи стають все більш жорсткі. В ЗСУ розуміють, що всі хто хотів захищати батьківщину уже в армії. Тому зараз мобілізація іде все тяжче, адже працівники ТЦК зараз мають діло з ухилянтами, які не хочуть служити.

Капітан ЗСУ Сергій Алімов назвав топ-4 місць, де можна швидко знайти ухилянтів та вручити їм повістки.

Перший варіант – секонд-хенд, у день привозу одягу там збираються десятки здорових чоловіків, які майже виносять двері, щоб попасти першими в магазин.

Другим місцем є МРЕО, де оформлюють автомобілі. Кожен день проходячи біля нього я бачу натовп здорових чоловіків, які купляють дорогі машини за десятки тисяч доларів. Таких людей завжди раді бачити в армії.

Третє місце це нічні клуби та ресторани. Звісно відпочивати ніхто нікому не забороняє, але коли ми бачимо, як п’яні чоловіки порушують комендантську годину та сперечаються з поліцією, то такій людині хочеться показати, що в країні є інша реальність про яку він уже забув.

В якості четвертого варіанта Сергій Алімов назвав депутатів. Він наголосив, що бронь від військової служби є лише у народних обранців у Верховній Раді, а їхні колеги місцевого рівня цілком потрапляють під мобілізацію.

Також військовослужбовець наголосив, що багато чоловіків можна знайти в інститутах, які після повномасштабного вторгнення зразу відчули жагу до знань і почали навчатися після 10 річної перерви.  У Верховній Раді уже внесли законопроект на розгляд, щоб скасувати бронь для чоловіків, які здобувають другу вищу освіту або пішли навчатися після 30 років, тому скоро і до них дійде черга.

Раніше ми розповідали, як будуть відстежувати ухилянтів через Е-реєстр військовозобов’язаних.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.