Новий розумний замок Xiaomi отримав шість способів розблокування

Компанія Xiaomi анонсувала розумний замок дверей Smart Door Lock E20 WiFi. Він не тільки виконує свою основну функцію, але й може інтегруватися в екосистему розумного будинку для створення різних сценаріїв у зв’язку з іншими смарт-пристроями.

Новинку можна розблокувати як традиційним ключем, так і альтернативними методами: за допомогою сканера відбитків пальців, постійного або тимчасового цифрового коду, NFC, Bluetooth або віддалено зі смартфона бездротовою мережею Wi-Fi.

Пристрій також може виходити в інтернет для оповіщення користувача про стан дверей через мобільний додаток для смартфона. Наприклад, замок може сигналізувати, що вона відкрита, відкрита або зачинена не до кінця. Також можна налаштувати автоматичне блокування по таймеру. Заявлена автономність новинки – до 15 місяців від вбудованої АКБ або восьми АА-батарейок.

В «аварійному» випадку замок все одно можна буде відкрити ключем або зарядити акумулятори прямо в замку за допомогою пауербанку. Крім того, компанія відзначає можливість створення сценаріїв у зв’язці з іншими пристроями Mijia (наприклад, з дзвінком).

Ціна Xiaomi Smart Door Lock E20 WiFi у Китаї на етапі краудфандингу складає $143. Про дату початку продажів та регіональну доступність новинки інформації поки немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.