Нову оболочку смартфонів Xiaomi HyperOS показали «наживо» і порівняли з MIUI

На YouTube-каналі TechDroider з’явився невеликий порівняльний огляд прошивки Xiaomi HyperOS із класичною MIUI. Як виявилося, новинка багато в чому нагадує свою попередницю, проте має ряд відмінностей у наборі функцій і інтерфейсі користувача, який місцями нагадує iOS 17.

Автор ролика уточнив, що просто встановив додатки та фірмовий лончер HyperOS на свій Xiaomi 13 – тобто технічно це не повноцінна прошивка. Проте весь софт, судячи з відеоряду, працював стабільно. Загалом HyperOS дуже схожа на MIUI 14, але з низкою нововведень. Наприклад, налаштування екрана блокування включають більше функцій кастомізації на кшталт ефекту глибини різкості у дусі iOS.

«Прокачали» розробники та додаток камери. Зокрема, в ньому з’явилася можливість автоматичного виділення об’єкта на фотографіях та інші зміни, яких, за словами блогера, так багато, що цілком нормально відмовитися від MIUI прямо зараз.

Першим пристроєм із попередньо встановленим прошивкою Xiaomi HyperOS стане флагманський смартфон Xiaomi 14. Про появу оболонки на інших пристроях бренду офіційної інформації поки немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.