Українці будуть з інтернетом навіть без світла: як підключитися

У Міністерстві цифрової трансформації розказали українцям, як оставатися з інтернетом понад 70 годин навіть коли немає електрики.

Після тяжкої зими, яку пережили українці, багато провайдерів зрозуміли, що потрібно вкладати гроші в нові технології, які дозволять користувачам мати стабільний інтернет навіть без електроенергії. Тому частина мобільних провайдерів почала використовувати технології PON, завдяки якій мережа продовжує працювати без електроенергії довгий час.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров дав поради українцям, як підключитися до такого інтернету.

Найперше, що потрібно зробити це поцікавитися у свого провайдера чи використовує він технологію PON. У києві 10% провайдерів зараз перейшли на неї. По всій Україні ця цифра становить до 30 %. Якщо у вашого теперішнього оператора немає цієї технології, то пора шукати іншого. PON – це найсучасніша технологія, що дозволяє бути онлайн без електрики до 72 годин“, — розповів Федоров.

Отже, підключивши оператора з технологією PON, потрібно буде ще купити павербанк або інше джерело, яке забезпечить безперебійним живленням Wi-Fi-роутера, а також термінал PON (якщо буде потрібно). Таким чином, українці зможуть мати доступ до інтернету досить тривалий час навіть коли немає електроенергії.

Раніше ми розповідали, що Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликає українців долучатися до бета-тестування перереєстрація авто в “Дія”.

Також наша редакція писала, що українців, які хочуть допомогти армії та заробити на цьому, можуть купити воєнні облігації в «Дії» під процент.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.