Вже офіційно можна замовити смартфон Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro: якщо смартфон не сподобається, то гроші можна повернути

Офіційна прем’єра смартфонів Xiaomi 14 та Xiaomi 14 Pro очікується 27 жовтня, але у Китаї вже почали приймати замовлення на ці новинки. Якщо зараз внести депозит у розмірі 100 юанів (приблизно 15 доларів), смартфон можна отримати в перший же день продажів.

Замовлення приймаються наосліп, тому що ні характеристики, ні тим більше вартість офіційно не повідомлялися. Однак якщо після прем’єри спіткає розчарування в апараті, то гроші повернуть. Цікаво, що замовлення приймається не інтернет-магазинами, як зазвичай, а роздрібними точками продажів.

Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro увійдуть до перших смартфонів у світі на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, але набагато цікавіше інше: вони стануть першими за 13 років апаратами Xiaomi без оболонки MIUI. Замість неї використовуватиметься найновіша операційна система Xiaomi HyperOS. Глава компанії Лей Цзунь сьогодні показав Xiaomi 14 із заставкою нової ОС на екрані.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.