Прошивка MIUI все: її замінить Xiaomi HyperOS

Xiaomi 14 надійде на глобальний та китайський ринок не з MIUI, а з HyperOS – новою операційною системою Xiaomi, про яку розповів віце-президент Xiaomi Global Елвін Тсе. Він також поділився іншими планами на цю ОС та розповів про подальшу долю легендарної прошивки MIUI.

Про нову операційну систему топ-менеджер розповів у своєму акаунті в соцмережі X. Він описав її як «повністю нову», але не поділився технічними подробицями. Відомо лише, що вона поступово замінить MIUI і працюватиме як на смартфонах, так і на пристроях AIoT (інтернет речей на базі ІІ).

«Дуже радий поділитися з @miuirom великим анонсом – абсолютно новою Xiaomi HyperOS! Вона буде встановлена на свіжих флагманах Xiaomi 14 і поступово замінить MIUI. Не можу дочекатися настання нової ери Hyper Perfomance (продуктивності), гнучкості та комунікації через смартфони та пристрої AIoT!», – написав Елвін Тсе.

Раніше про це говорив техноблогер Digital Chat Station, але тоді інсайдери припустили, що місце MIUI займе MiOS. За офіційною інформацією, теоретична робота над новою ОС розпочалася 2014 року, практична — 2017-го, а сьогодні про розробку вперше розповіли публічно. Також відомо, що HyperOS базується на Android. Однак поки що немає інформації про те, чи отримають вже випущені смартфони під управлінням MIUI нову операційну систему.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.