TP-Link випустила швидкісний роутер із Wi-Fi 6 всього

Компанія TP-Link випустила новий недорогий маршрутизатор під назвою AX1500 із просунутим набором характеристик. Крім підтримки актуального стандарту Wi-Fi, він примітний оригінальною зовнішністю та можливістю інтеграції в Mesh-мережі за натисканням однієї кнопки.

Заявлена пропускна спроможність новинки становить до 300 Мбіт/с у діапазоні 2,4 ГГц та 1201 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц. Крім того, роутер підтримує технологію OFDMA для оптимізації з’єднання за великої кількості підключених до бездротової мережі пристроїв та мінімізації затримок.

TP-Link AX1500 оснащений чотирма портами Gigabit Ethernet без поділу на WAN та LAN – їхня роль визначається автоматично. Також передбачено функцію EasyMesh для «однокнопкового» підключення до домашньої мережі з кількома точками доступу. При цьому синхронізація даних Wi-Fi, включаючи паролі, здійснюється автоматично.

Ще однією особливістю пристрою став оригінальний дизайн вертикального корпусу, товщина якого складає лише 11,6 мм. Крім того, виробник зазначає наявність функція батьківського контролю для обмеження доступу до небажаної інформації та часу з’єднання. Ціна новинки у Китаї складає 149 юанів (близько $21).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.