Xiaomi представила розумну пральну машину з відпарювачем, сушінням та самоочищенням

Компанія Xiaomi представила пральну машину Mijia Super Clean Pro. До її особливостей входить парова обробка одягу, режим самоочищення барабана для позбавлення від неприємного запаху, корпус, що вбудовується, і ціна в $280.

Пральна машина виконана у порівняно компактному корпусі завтовшки 486 мм, при цьому діаметр барабана становить 530 мм. Виробником заявлена функція антибактеріальної обробки одягу парою – за неї відповідає окрема кнопка, тому режим можна активувати на додаток до будь-якої програми прання. Усього їх 26, включаючи швидку 15-хвилинну програму.

Для очищення барабана зсередини та зовні, а також ущільнювачів дверцят та інших внутрішніх елементів передбачено режим самоочищення. Після активації машина нагріває воду до 95 °C і видаляє внутрішні забруднення. Також є режим сушіння, який на 14% швидше сушить речі, ніж попередні пральні машини компанії.

Керувати машиною можна через сенсорну панель над барабаном, голосом або через програму Mijia. Останнє дозволяє тонко налаштувати тривалість прання, температуру води, час полоскання та інші параметри. Mijia Super Clean Pro надійшла у продаж у Китаї сьогодні за ціною $280.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.